Së shpejti

  • CITY RADIO Transmeton në 88.0 FM, për qytetet e Tiranës dhe Durrësit, si dhe rrethinat e tyre, duke qenë kështu në plot kuptimin e fjalës; Radio vërtet më e Gëzuar dhe njëherësh e të gjithëve…!!! CITY RADIO , Zeri i vetë Qytetarëve , është Radio e Shoqërisë Civile dhe plotësisht e vetëvendosur në funksion të jetës… Është Radio më e Gëzuar dhe në çdo transmetim dëgjohet thirrja “Gëzoje Jetën…!” E ky, është edhe sllogani i CITY RADIO ALBANIA!
  • CITY RADIO ALBANIA, LIVE Online 24h/7 në website-in zyrtar www.cityradio.al CITY RADIO ALBANIA gjithashtu mund të dëgjohet nëpërmjet Platformës DIGITALB në të dyja rrjetet; Tokësor & Satelitor (edhe si audio alternative e kanalit televiziv SHOP TV).
  • CITY RADIO ALBANIA Transmeton në 88.0 FM që prej Tetorit të vitit 2010. CITY RADIO është emitenti më i ri i rrjetit mbarëbotëror radiofonik “City Radio Networks”. Pas shumë e shumë shteteve, më së fundi edhe Shqipëria ka tashmë City Radio-n e saj, sjellë për ju nga “Triangle Productions (Audio, Video & Graphics)”
  • City Radio , me një faqe të re interneti!

Na Kontakto

Faleminderit! Mesazhi u dërgua!
Error! Të Lutem plotëso të gjitha të dhënat
Error! Problem në dergimin e mesazhit